In iunie 2001 , la infiintare am structurat ca principale obiective o dezvoltare  rapida, realizarea unui nucleu de specialisti capabili sa tina pasul cu noile aplicatii tehnologice si castigarea segmentului de piata .

Ca parte a politicii sale,  firma dezvolta permanent parteneriate strategice cu companii internationale, printre care: Microsoft, Hewllet Packard, Intel, IBM,  etc. care asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse si servicii competitive la nivel international.

In anul 2003 septembrie am incheiat contractul de Business Partner and Service  cu Hewlett Packard,  iar in aceeasi perioada am reusit sa incheiem un parteneriat cu Intel si am obtinut astfel titlul "Intel Product Integrator".    

Dorinta noastra este de a nu oferi numai un produs, ci solutii si servicii pentru toate sectoarele: industrie, administratie, sanatate, educatie, comert, servicii. Obiectivul nostru este de a oferi soluţii si servicii profesionale, punind un accent deosebit pe nivelul ridicat al satisfactiei consumatorului. Din acest motiv, am reintregit echipa de specialisti IT si  am rennascut sub o noua denumire,  din martie  2006 firma şi-a schimbat denumirea in Inter Communications Group avind un departament tehnic mai bine reprezentat, acoperind  aproape toate platformele software cunsocute.

Principalele linii de activitate sunt:

  • centru de competenta pentru solutii de inalta calitate

  •  service si suport tehnic : serviciile pe care le oferim sunt destinate companiilor aflate in ascensiune. Toate gama de servicii focalizeaza solutii informatice dinamice, particularizate pe tipul de afacere a clientului. Alaturi de parteneri de prestigiu, oferim solutii integrate pentru procese economice de orice dimensiune

  • gama larga de servicii de securitate a datelor

  •  asamblor de PC-uri  Executive : punctul comun al echipamentelor noastre  este destinatia lor catre business eficient.

  •  distribuţie de PC-uri, componente, periferice,  conumabile, imprimante de retea, etc

  •  parteneriate strategice -  Hewlett Packard  Gold Preferred Partners 2009,  Microsoft Partener Comercial,  IBM/Lenovo, Cisco Select Partner, Intel, APC,  Symantec, Corel

   Parteneri  

 Secretul real al reusitei consta in relatiile cu partenerii. Printre acestia se enumera atat companii multinaţionale, cit si universitati, institutii scolare  si guvernamentale.

Scopul nostru este contactarea acelor firme, care solicita solutii informatice integrate de calitate, firme si institutii cu deschidere catre nou.