CANON PowerShot A3000 IS + Bonus: Husa

Tel:

031 710 1800 Pretul nu contine TVA si timbru verde

91.00 €
sales@intercomm.ro
Descriere:

Versatila cameră PowerShot A3000 IS fotografiază simplu şi distractiv la calitate Canon. Designul suplu, uşor şi ecranul mare vă îndeamnă să o luaţi mereu cu dvs.

Imagini de calitate la 10,0 megapixeli
Senzorul de 10,0 megapixeli surprinde fiecare parte a scenei în detalii clare şi vii. Realizaţi imprimate perfecte în formate de până la A3 sau decupaţi fără a sacrifica detaliile fine.

Obiectiv cu zoom optic 4x
Obiectivul cu zoom optic 4x este conceput şi fabricat de Canon la standardele ridicate existente în toată gama fotografică Canon. Un stabilizator optic de imagine (IS) păstrează claritatea imaginilor, reducând neclarităţile cauzate de tremurul camerei.

Ecran LCD clar şi luminos de 2,7”
Încadraţi, examinaţi şi partajaţi fotografii în mod confortabil pe ecranul LCD mare de 2,7”, cu rezoluţie ridicată.

 

Tehnologia de detectare a mişcării
Tehnologiile Canon de detectare a mişcării cu eliminarea neclarităţii evaluează atât mişcarea camerei, cât şi a subiectului. Nivelul ISO optim este setat apoi automat pentru a reduce la minim neclaritatea şi a obţine o calitate maximă a imaginii.

Tehnologia de detectare a feţei
O serie de tehnologii de detectare a feţei identifică mai multe feţe dintr-o scenă şi reglează focalizarea, expunerea, setările bliţului şi nivelul de alb în vederea obţinerii de rezultate optime şi de nuanţe naturale ale pielii. FaceSelf-Timer (Temporizatorul FaceSelf) facilitează efectuarea pozelor de grup, realizând fotografia după ce o faţă suplimentară intră în cadru. Corectarea efectului de ochi roşii identifică şi elimină efectul de ochi roşii care poate apărea la fotografierea cu bliţ.

 

Filme VGA
Completaţi-vă imaginile statice cu videoclipuri VGA amuzante, la 30 cps, cu sunet. Un mod de redare de lungă durată vă permite să stocaţi de două ori mai multe înregistrări pe cardul de memorie.

Date tehnice:
Nume:  PowerShot A3000 IS
Brand:  Canon
MP:  10 MP
Zoom optic-digital:  4X;4x²
TFT:  2.7
Tip memorie:  SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HC MMCplus
Garantie:  12 luni
Comanda produs:
Nume*:  
Adresa:
E-mail*:  
Telefon*:  
Comentarii:
 


Produse asemanatoare:
CANON PowerShot A490
79.00 €
CANON Ixus 105 IS
125.00 €
CANON Ixus 130
167.00 €