Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 – mobilitate la indemana dumneavoastra

Incercati noul mouse Microsoft Wireless Mobile 4000 si va veti convinge ca acesta poate functiona pe orice suprafata, multumita tehnologiei Blue Track; in plus combina puterea optica cu precizia laser, pentru o pozitionare remarcabila.

Design-ul de care dispune mouse-ul 4000 faciliteaza utilizarea acestuia, iar dispozitivul USB, denumit de Microsoft nanodispozitiv de emisie-receptie Plug-And-Go, poate fi lasat conectat atunci cand calatoriti sau poate fi retras in interiorul mouse-ului. Pe partea inferioara a acestuia, veti regasi butonul de pornire/oprire si slotul pentru bateria tip AA, cu ajutorul careia mouse-ul dumneavoastra va functiona fara oprire pana la 10 luni, moment in care indicatorul de stare al bateriei va informeaza asupra epuizarii acesteia.

Seria vine cu o gama larga de culori, din care o puteti alege pe cea preferata: negru, albastru teal, fuchsia, verde chartreuse sau alb.

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 este comod in utilizare si il puteti lua cu dumneavoastra oriunde ati calatori.Alte stiri:
Tehnologie de ultima ora de la APC Noua gama de UPS-uri interactive, intuitive si ec mai mult ...
Imprimantele cele mai simplu de utilizat din lume Utilizatorii au votat imprimantele HP ca fiind cele mai s mai mult ...
5 caracteristici pentru o imprimare de calitate superioară cu HP Cumpărătorii au ales HP ca cea mai fiabilă marcă din mai mult ...