HP a anuntat incheierea cu succes a procedurii de achizitie 3Com

In urma acestui proces, 3Com Corporation, unul dintre cei mai mari furnizori de switch-uri, routere si solutii de securitate pentru retele, a fost achizitionat de catre Hewlett–Packard Co.

HP afirma ca in momentul in care  integrarea companiei 3Com va fi una definitiva, acest demers va schimba, prin inovatie si complexitatea portofoliului, intreaga industrie de networking. Astfel, vor putea oferi utilizatorului, solutii imediate pentru urgente, provocari sau situatii fara iesire din punct de vedere al networkingului si conectivitatii.

In lunile imediat urmatoare, HP va demara procesul de integrare al produselor 3Com de tip switching, routing, security, voice, wireless si management de retea. Portofoliul vast ce va rezulta va conduce la imbunatatirea experientei IT furnizate de catre aceste produse si implicit, la scaderea costului total de ownership.

Partenerii vor beneficia de o serie de avantaje si oportunitati. Isi vor putea extinde raza de actiune in segmente noi de piata, multumita combinatiei core-to-edge si a solutiilor de tip data center ce le vor fi puse la dispozitie.

Modul de comanda pentru produsele si solutiile HP, 3Com, H3C si TippingPoint ramane neschimbat pana la alte informari viitoare. Partenerii vor primi in continuare suport avizat pentru ambele linii de produse.

Mai multe informatii vor fi publicate ulterior pe portalurile 3Com, H3C, TippingPoint si HP pe masura ce procesul de integrare avanseaza.Alte stiri:
Tehnologie de ultima ora de la APC Noua gama de UPS-uri interactive, intuitive si ec mai mult ...
Imprimantele cele mai simplu de utilizat din lume Utilizatorii au votat imprimantele HP ca fiind cele mai s mai mult ...
5 caracteristici pentru o imprimare de calitate superioară cu HP Cumpărătorii au ales HP ca cea mai fiabilă marcă din mai mult ...