Tehnologie de ultima ora de la APC

Noua gama de UPS-uri interactive, intuitive si economice este proiectata special pentru a proteja serverele de importanta vitala si echipamentele de retea impotriva intreruperilor tensiunii si a altor probleme care pot aparea in reteaua de alimentare electrica. Aceste modele beneficiaza de 3 ani garantie (excluzand bateria), respectiv 2 ani garantie bateria.

Afisaj alfa-numeric intuitiv:

Obtineti informatii detaliate despre UPS si calitatea alimentarii electrice dintr-o privire – meniuri care includ informatii despre starea UPS-ului, liste de evenimente si diagnostic, la alegerea dvs. (in functie de model). Toate acestea pot fi afisate in 5 limbi diferite.

 

Interfata configurabila:

Setati si controlati parametrii si functiile esentiale ale UPS-ului folosind tastele de navigare intuitive. La modelele convertibile, ce se pot comanda atat independent cat si in rack, afisajul se poate roti cu 90 de grade pentru o vizualizare optima.

 

Economie de energie electrica:

Modul economic si ecologic de functionare, in curs de patentare, permite obtinerea unui randament intern ce se apropie de 99%, reduce cantitatea de caldura radiata si costul energiei elctrice consumate.

 

Incepand cu 1 septembrie puteti gasi in stocul nostru noile modele.Alte stiri:
Imprimantele cele mai simplu de utilizat din lume Utilizatorii au votat imprimantele HP ca fiind cele mai s mai mult ...
5 caracteristici pentru o imprimare de calitate superioară cu HP Cumpărătorii au ales HP ca cea mai fiabilă marcă din mai mult ...