Scrisoare HP- Transformarea PSG

În calitate de partener dedicat al HP, Inter Communications Group  vă va ajuta să clarificați semnificația și impactul pe care aceste schimbări îl au asupra Dvs., Clientul nostru.

 

Printre anunțurile făcute de comitetul director al HP s-a aflat și decizia de a evalua alternativele strategice pe care le are divizia de sisteme personale (Personal System Group). Deși aceste alternative pot include o diversitate de variante, acesta nu a fost un anunț de închidere a diviziei de PC-uri a companiei.

 

Conform asigurărilor primite de la Vice-Președintele HP PSG, Todd Bradley, dar și de la alți manageri de top din cadrul HP, vă pot asigura, la rândul meu, că HP rămâne dedicat - acum mai mult decât oricând - să susțină creșterea diviziei sale de PC-uri. Afacere de $42 miliarde, PSG este cel mai mare furnizor de PC-uri din lume, ocupând primul loc în industria mondială de PC-uri atât din punctul de vedere al cotei de piață, cât și al profitabilității.

 

HP nu se oprește din drum și va continua să implementeze inovații în cadrul portofoliului său de PC-uri. De asemenea, HP își va respecta și continua istoricul îndelungat și solid de susținere a clienților noștri. Va incurajam sa va simtiti în continuare încrezător în achiziția unui produs HP, așa cum ați fost întotdeauna, în ciuda nesiguranței pe care competitorii HP ar putea să o stârnească pe piață.

 

Cu toate schimbările anunțate, vă asigur că voi rămâne alături de HP și de produsele companiei. Totodată, vă asigur că vă rămân dedicat și că vom continua să lucrăm împreună, astfel încât să putem identifica cele mai bune soluții tehnologice care să vă ajute să vă administrați afacerea. Vă stau la dispoziție pentru orice fel de nelămuriri.

 

 

 Alte stiri:
Tehnologie de ultima ora de la APC Noua gama de UPS-uri interactive, intuitive si ec mai mult ...
Imprimantele cele mai simplu de utilizat din lume Utilizatorii au votat imprimantele HP ca fiind cele mai s mai mult ...
5 caracteristici pentru o imprimare de calitate superioară cu HP Cumpărătorii au ales HP ca cea mai fiabilă marcă din mai mult ...